Őszintén mondjuk, hogy nem lennénk most a helyedben.

Azért vagy itt, mert elkeseredetten vissza akarod kapni a volt párod. Mi segíthetünk neked ebben, de még az elején tisztáznunk kell valami fontosat:

Sokan azért olvastok minket, mert várjátok, hogy az exetek visszataláljon hozzátok. De pont ez a probléma…

Az exet visszakapni egyáltalán nem egyszerű.

Szükséges hozzá sok befektetett energia, egy ütős stratégia és egy jó adag szerencse. Egyáltalán nem mondhatunk neked bombabiztos receptet arra, hogy szerezd vissza az exed, de elmondunk mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy belekezdj.

Ellenállás

Ellenállás, a jó öreg ellenállás…

Ha valami, akkor az ellenállás a legnagyobb akadálya annak, hogy az exed újra ragaszkodjon hozzád.

Gondolj csak bele: mindketten benne voltatok a kapcsolatotokban, ezért pontosan tudjátok, mit tesz le a másik az asztalra.

A te feladatod most az, hogy mikor a visszaszerzési projekt elstartol, felülkerekedj az elutasításon, amit az exedből kivált a próbálkozásod.

Ha például túl sokat találkoztál a barátaiddal és keveset foglalkoztál a pároddal, akkor ez benne biztosan nyomot hagyott. Miért akarna újra ilyen helyzetbe kerülni?

Az exed – mivel együtt voltatok – pontosan tisztában van a rossz tulajdonságaiddal és azzal, mi nem tetszett neki benned.

A legnagyobb kihívás számodra egyértelműen az, hogy meggyőzd őt arról, hogy képes vagy változtatni és legközelebb biztosan nem fordul elő az, ami benne kétségeket kelt irántad.

De mielőtt belekezdek…

Valószínűleg útmutatást keresel, hogy hogyan tudnád az exed visszaszerezni. Lépésről, lépésre.

Ez egy hosszú folyamat, amely stratégiai gondolkodást, megfelelő tervezést, és bevallom, még egy kis szerencsét is kíván. Olyan összetett, hogy egyetlen cikkben leírni szó szerint lehetetlen.

Kattints az alábbi linkre a konkrét útmutatómhoz, amelyben mindent megtalálsz amire szükséged van ahhoz, hogy az Exed visszaszerezd.

 

 

Szóval, hogy is állunk most?

Tudjuk azt, hogy az exed és te szakítottatok. Az is világos, hogy bármi is legyen, ami miatt kiszeretett belőled, azon változtatnod kell, hogy visszakapd.

Nézzük, mi lehetett az oka annak, hogy kiszeretett belőled vagy mi az az akadály, ami az ellenállását kiváltja feléd.

1. Unatkozott

„Unatkozom”

Na igen, ez fájhatott.

Az exed elkezdett unatkozni melletted és az érzései megváltoztak. Biztos mindenkinek van olyan ismerőse, aki hosszú ideje párkapcsolatban él.

Talán van olyan is, akitől hallhattuk már azt, hogy egy bizonyos idő után a dolgok változnak. Kevesebb az érintés, a szex, kevésbé izgalmasak az együtt töltött percek.

Ez talán meg is lephetett minket, hiszen lehet, hogy soha nem gondoltuk volna, hogy a barátunk unatkozik egy kívülről jól működőnek tűnő párkapcsolatban.

Ti is feltettétek már ezt a kérdést valamelyik ismerősötöknek?

„De akkor miért vagy még mindig vele?”

Azok a kapcsolatok, amik kiállták az idő próbáját, sosem egyszerűek. Aki mást mond, hazudik, vagy még nem volt hosszú kapcsolata.

A szerelmek lángja olykor alábbhagy, ez elkerülhetetlen. Sokat segíthet azonban, hogyha a párunkat nem hanyagoljuk el az unalmasabb időszakokban sem.

Vidd el vacsorázni, utazzatok el időről-időre kettesben, lepjétek meg egymást apróságokkal a mindennapokban és ne maradjon ki az extrém helyeken pajzánkodás sem.

Ha nem találsz megfelelő megoldást az unalom ellen, akkor sajnos elérheted, hogy abszolút kiszeressen belőled.

2. Nem elégítetted ki az érzelmi szükségleteit

Mire gondolsz, amikor azt mondjuk, hogy az érzelmi szükségletei?

Minden egyes párkapcsolatban, amiben emberek a résztvevő felek, megjelenik az elvárás, hogy az érzelmi szükségleteik ki legyenek elégítve. Nem, ez nem egy romantikus maszlag és nem csak a hölgyek vágynak erre.

Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, mindössze olyan érzésekről van szó, amik a mindennapjaink szerves részét képezik.

Ezek például:

  • A biztonságérzet
  • Az érzés, hogy mások szívesen lennének a helyében, mert veled van
  • Az egyenlőség érzése
  • Érezni, hogy te jelentesz számára mindent
  • A bizalom, hogy megnyílj a másik előtt

 

Így már érthető, igaz?

Nyilván vannak eltérések abban, hogy a két nem képviselői számára mennyire fontosak az érzelmi erőforrások.

A férfiak természetükből adódóan inkább fizikai lények, a nők pedig sokkal inkább érzelmi alapon mennek bele egy kapcsolatba, de ez nem azt jelenti, hogy az uraknak ne lenne fontos, hogy otthon, biztonságban és szeretetben érezzék magukat egy párkapcsolatban.

Ha a barátaikkal töltött idő kikapcsolja őket és a barátnőjük ezt nem állítja be ördögtől való dolognak, akkor máris jobban érzik magukat a bőrükben és a kapcsolatukban is. Ők is csak emberek.

Egyszóval, ha visszaakarod kapni az exed, jobb, ha máris elkezdesz azon gondolkodni, milyen érzelmi szükségletei vannak, és hogyan tudnád őket a lehető legjobban kielégíteni.

3. Az a bizonyos harmadik fél

Ez a legegyszerűbben felfogható indok egy szakításra és bizony a leghorrorisztikusabb dolog is, amit hallhatunk a párunktól:

„Megismerkedtem valakivel…”

Nem kell hozzá nagy ész, hogy felfogjuk, mi folyik itt: az exed azért szeretett ki belőled, mert valaki más is megjelent a színen.

Tapasztalataink szerint egyetlen ember sem lép ki a meglévő párkapcsolatából valaki másért, ha csak nincs valami nagyon komoly probléma a háttérben.

Tehát ha például a párod nem kapja meg a biztonság érzetét tőled, akkor keres olyat, aki mellett ezt megtalálhatja.

Egy biztos: ha valaha elhagy a párod egy másikért, akkor már nem szeret téged.

Honnan tudjuk ezt ennyire biztosan?

Onnan, hogy aki igazán szerelmes, nem azzal van elfoglalva, hogy valaki mással tervezze a jövőjét.

3. Hazugságok hálójában

Az általános vélekedés az, hogy ahol bizalom van, ott szerelem is van. Tehát ahol nincs bizalom, ott bizony a szerelemnek nincs maradása.

Most biztosan azon elmélkedsz, vajon miért a bizalomról és nem a hazugságokról beszélünk?

Nos, kedves barátunk azért, mert minden egyes hazugságod alkalmával – főleg ha rajta is kapnak – szépen megnyirbálod a beléd vetett bizalmat. Tegyük fel azt a képtelenséget, hogy a kapcsolatotok alatt számtalanszor rajtakapott az exed kisebb-nagyobb hazugságokon.

Amikor a volt párod dönteni próbál, hogy vajon újra közel engedjen-e magához, vagy elhajtson téged, bizonyára megfogalmazódik benne a következő:

“Ha a kapcsolatunk alatt hazudott, akkor mi a garancia arra, hogy képes ezen változtatni? Hogyan bízhatnék benne ezután?”

Nem ismerünk téged, de valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy senki nem szeretne egy hazuggal járni.

Ne aggódj, azért korántsem biztos, hogy minden veszve van, de erről majd később…

5. Eltérő életutak

Az sorsnak piszok kemény a humora, ha arról van szó, hogy kit hova vet az élete során.

Emlékezzünk csak vissza a gyerekkori barátainknak tett ígéreteinkre, hogyha fősulira megyünk, attól még semmi nem változik és ugyanúgy kapcsolatban maradunk.

Általában ezek a barátságok nem állják ki az idő próbáját és ez az egyetemi cimborákkal sincs feltétlenül másképp.

Mi úgy látjuk, hogy mindenkinek van egy útja, és az élet néha keresztezi ezeket, néha pedig teljesen más irányba visz minket, mint azokat, akikkel együtt nőttünk fel.

Talán a párod már nagyban gondolkodott a kapcsolatotokról, megtette volna a következő lépést, de te nem álltál erre készen.

Ha ezekben a fontos kérdésekben nincs egyetértés egy kapcsolatban, az könnyen a szerelem végét jelentheti.

Hogyan oszlasd el a kételyeit veled kapcsolatban?

Mikor az exed azon gondolkozik, hogy újrakezdje-e veled, sok ellenérv jut majd eszébe. Ha mégsem, akkor valószínűleg még azelőtt újra összejöttetek, hogy ezt jól végiggondoltátok volna.

Még ha így is történt, jobb sorra venni a lehetőségeket, hogyan oszlasd el a veled szemben meglévő kételyeit.

Ezeken túljutni mindig a legnehezebb próbatétel, mielőtt visszataláltok egymáshoz, mert valószínűleg ez az egyetlen gátja annak, hogy újra összejöjjetek.

Nézzünk is egy szemléltető példát, hogy könnyebben átmenjen a dolog. Mondjuk, az exednek elég komoly fenntartásai vannak veled kapcsolatban, mert a múltban nem igazán figyeltél oda arra, hogy mi tenné őt érzelmileg boldoggá.

A kételyek minden egyes alkalommal kísérteni fogják, mikor felmerül a lehetősége, hogy újrakezdjétek.

„Mi változna? Képes egyáltalán változni?”

Ha nem tudod bebizonyítani, hogy alaptalanok az aggodalmai, akkor nem is tudod visszaszerezni, ha pedig nem jöttök újra össze, képtelenség, hogy újra beléd szeressen.

A kérdés tehát az, hogyan tudnád eloszlatni az összes veled kapcsolatos félelmét?

Három elengedhetetlen lépés van, amit ehhez meg kell tenned:

  • Derítsd ki, mitől fél
  • Adj neki időt
  • Űzd el a kételyeit

 

Derítsd ki, mitől fél

A kulcs ebben az esetben mindig a felkészültség.

Valószínűleg az exed tele van kérdőjelekkel veled kapcsolatban és azzal, hogy visszamenjen-e hozzád.

Talán túl sokat bántottátok egymást.

Talán nem ismerted fel az igényeit.

Talán egyszerűbb lenne megpróbálni mással.

Teljesen mindegy, mi van a háttérben, a legfontosabb dolog, amit tenned kell az, hogy felderítesz minden lehetséges fenntartást, ami benne van feléd és a lehetséges újrakezdéssel szemben.

Ha ezt megtetted, pontosan tudni fogod, milyen démonokkal kell szembeszállnod ahhoz, hogy megint beléd szeressen.

Elképzelhető, hogy több ilyen oka van, sőt az is előfordulhat, hogy olyan is felmerül benne, amit itt nem tárgyaltunk ki.

Nagyon fontos megbizonyosodnod róla, hogy képes vagy az ő szemével látni a helyzetet és felismered az előtted álló akadályokat.

 

Adj neki időt

A türelem rózsát terem, tartja a régi mondás.

Nos, az biztos, hogy nem lesz egyszerű menet visszanyerni a bizalmát és sok energiát kell belefektetned az exed visszaszerzésébe ahhoz, hogy valóban sikerrel járj.

Ahhoz, hogy újra merjen nyitni feléd és beléd szeressen, idő kell. Ezt nem lehet siettetni.

Hadd osszunk meg veled egy történetet. Egy lány pár hete megkeresett minket azzal, hogy bármit megtenne azért, hogy visszakapja a barátját.

Az egész nagyon szívszorító volt: azt mondta, bármit megtesz, amit mondunk neki, ha ez végül azt eredményezi, hogy újra fellángol köztük az a bizonyos tűz.

Elmondtuk, mit tegyen. Megkértük, hogy hagyjon időt a fiúnak arra, hogy tisztába kerüljön az érzéseivel, mielőtt ráront azzal, hogy visszaakarja kapni.

Arra is felhívtuk a figyelmét, hogy amikor szóba kerül ez köztük, legyen nagyon türelmes a sráccal és ne várjon csodát egyetlen beszélgetéstől.

Egyszóval elmondtuk neki a legjobb tanácsot, amit adhattunk, vagyis hogy ne erőltessen semmit a fiúra, mert azzal csak elüldözi őt.

Szerinted hallgatott ránk? Persze, hogy nem.

Lerohanta a srácot az érzelmeivel, szegény ördögnek pedig esze ágában sem volt helyrehozni a dolgokat, mert megijedt a lány erőszakosságától.

A tanulság tehát, hogy ne siettesd ezt a folyamatot az exednél, mindennek megvan a maga ideje.

Adj neki időt, hogy utána hatékonyan tudd össztűz alá venni az ellenállását.

Űzd el a kételyei

A kapcsolatotok idején a volt párod szép lassan elkezdte felfedezni a negatív tulajdonságaidat. Néhány elkezdte annyira zavarni őt, hogy a végén elhagyott miattuk.

Rossz tulajdonságok = A dolgok, amik ellenállást szülnek veled szemben

Ideális esetben azt szeretnéd, hogy a volt párodnak többé ne kelljen szembesülnie azokkal a dolgokkal, amiket utál benned, és végül újra beléd szeressen.

Az egyetlen probléma, hogy nem tudod neki megmutatni, hogy nincs mitől félnie veled kapcsolatban, mert sajnos már nem vagytok együtt.

Miért is akkora tragédia ez?

Sajnos pont a negatív gondolatai azok, amik távol tartják tőled és attól, hogy újra együtt legyetek.

Egy szó, mint száz, a lényeg, hogy megszűntesd a benne élő félelmeket mégpedig úgy, hogy segítségül hívod a jó öreg érzelmeket.

 

Használd az érzelmeit, hogy elűzd a félelmeit

Az emberek jelentős része – nemcsak a hölgyek – sokszor érzelmi alapon döntenek.

Ha rátapintasz egy érzékeny pontra az exednél, és olyan érzéseket keltesz benne, amiket senki más nem képes, akkor biztosan elkezd hozzád húzni a szíve.

Nyilvánvalóan az ellenkezője is megtörténhet, hiszen elég jól ismered ahhoz, hogy tudd, hova kell szúrni ahhoz, hogy fájjon. Sajnos jelen esetben is ez a helyzet.

Ha valaki sok negatív érzelmet táplál irántad, akkor minél távolabb akar lenni tőled. Igen, most így állunk: a volt párod nem akar tőled semmit.

A feladatod tehát mindenekelőtt az, hogy elérd, hogy az exed fejében megjelenjenek a közös pozitív élményeitek és nosztalgiával gondoljon arra, amit vonzónak talál benned.

Szerencsére ezt többféleképpen is elérheted.

 

A legfontosabb, hogy hiányozz neki

Érezted már valaha, hogy a másik annyira hiányzik, hogy az szinte fizikailag is fáj?

Ti, akik abban a szerencsétlen helyzetben vagytok, hogy tudjátok, miről beszélünk pontosan emlékezhettek, hogy az ember mennyire kiszolgáltatott tud lenni ilyenkor.

Éppen ezért az egyik legjobb módja annak, hogy elűzd az exed kételyeit az, ha feleleveníted benne ezt az érzést.

El kell érned, hogy a hiányod fájdalmas legyen a számára. Most megfordulhat a fejedben, hogy vajon hogy a fenébe érd el ezt annál, aki látni sem akar téged?

Igazad van, talán most valóban nem hiányzol neki. Ez teljesen normális, hiszen minden szakítás így működik.

Ettől függetlenül miért olyan elképzelhetetlen, hogy eljön az idő, mikor konkrét dolgok kezdenek hiányozni neki a kapcsolatotokból, és ez arra sarkallja őt, hogy írjon egy üzenetet neked, ne adja az ég felhívjon?

És vajon amikor ez megtörténik, neked rendelkezésre kell állnod?

Igen, el tudjuk képzelni, hogy legszívesebben minden sejted IGEN-t visítana, de sajnos az ésszerűbb megoldás ebben az esetben az, ha nem válaszolsz, vagy legalábbis egy darabig biztosan nem teszed.

Szögezzük gyorsan le, hogy azért ír, mert hiányzol neki.

Ennek ellenére Te nem akarod enyhíteni a fájdalmát – igen, ez nagyon bénán hangzik – azzal, hogy visszaírsz neki.

Ezzel szemben, amit tényleg akarsz, az az, hogy a valóban éhezzen arra, hogy válaszolj neki.

Az általános tapasztalatunk az, hogy változó intenzitással hiányzol az exednek a szakítást követően. Vannak olyan időszakok, amikor nagy érdeklődést mutat irántad, és van, amikor teljesen közömbös lesz.

Tegyük fel, hogy amikor a hiányod arra készteti, hogy írjon neked és te válaszolsz, elindul egy hosszú beszélgetés.

Teljesen egyértelmű, hogy ezután már nem fogsz annyira hiányozni neki és az irántad mutatott érdeklődése szépen megcsappan.

Sokkal jobb stratégia, ha nem válaszolsz a hívásaira, az üzeneteire – ami lehet, hogy ideiglenesen fel is dühíti – majdnem minden esetben végül ahhoz vezet, hogy jobban hiányzol majd neki, mintha beadtad volna a derekad.

És most jöjjön az 50 milliós kérdés:

Mit gondolsz, mi egyszerűbb?

Elűzni az aggályait, amikor egy picit érdekled őt, vagy elűzni az aggályait, mikor majd belepusztul, hogy kapcsolatba léphessen veled?

Látod, egyszerűbb ez, mint a karikacsapás.

 

Induljon a nosztalgia vonat

Az egyik legnagyobb előnyöd a földön élő összes emberhez képest az, hogy a volt párod (remélhetőleg) utoljára beléd volt szerelmes.

Egyszóval neked van a legtöbb esélyed arra, hogy újra beléd szeressen. A feladat már csak annyi, hogy kitaláld, hogyan éleszted fel benne az elfeledett érzéseket.

Kifejezetten ajánlanánk erre a célra az sms-t.

Hogy mit írj?

Valami olyat, ami előhozza számára az elfeledettnek hitt emlékeket.

Például: “Emlékszel, mikor a Dunán hajóztunk?”

Miért csináld ezt?

Az emlék, amit kiválasztasz, erőteljes kell, hogy legyen, valamilyen meghatározó pillanat és a lényeg, hogy mindkettőtök számára ugyanannyit jelentsen.

Semmi mást nem kell leírnod, csak egy időt és helyet, az exed pedig ennek hatására elkezdi előhívni magában az emlékeket azzal a bizonyos nappal kapcsolatban. Ha mindent jól csináltál, akkor pontosan arra az érzésre gondol majd, amire szeretted volna.

Az üzeneteknél fontos tényező az időzítés. A nosztalgiázó sms-eket legjobb, ha akkor írod meg neki, ha előtte volt egy mély beszélgetésetek.

Így sokkal valószínűbb, hogy az exed gondolatban visszautazik oda, ahol az emlék játszódik és újraéli azokat az érzéseket, amiket akkor érzett.

 

Amikor visszakaptad őt

Azzal, hogy visszaszerezted őt sajnos még nem jár kéz a kézben, hogy újra beléd is szeretett.

Bocsi, de ez az igazság.

Ahhoz, hogy teljesüljön a vágyad és testestől-lelkestől a tiéd legyen, még van mit tenni. A következőkben átnézünk minden lehetséges módot arra, hogy sikerüljön.

 

Küzdd le azokat a tulajdonságaidat, amik taszítják őt

Rendben. Ha elérted ezt a pontot, akkor valószínűleg sikerült leküzdened azokat az akadályokat, amik visszatartották a volt párodat attól, hogy újra összejöjjön veled.

Most, hogy ezzel megvagyunk, ideje górcső alá venni azokat a tulajdonságaidat, amik kikészítik őt.

Szeretnénk, ha most nagyon figyelnél, mert megosztjuk veled a legegyszerűbb módját annak, hogy a volt (illetve most már régi-új) párod ismét fülig szerelmes legyen beléd.

A következőkben arról lesz szó, hogyan is kell viselkednie annak, akinek a legfőbb célja, hogy elnyerje a kedvese szívét.

 

Becsüld meg magad!

A legtöbb ember, aki visszaakarja szerezni az exét piszkosul kétségbeesett.

Épp ezért, ha újra összejönnek a volt partnerükkel, általában mindent a másik akarata szerint tesznek, hogy a kedvében járjanak ahelyett, hogy egy egyenlőségen alapuló párkapcsolatot építenének fel.

Attól félnek, ha nem hordozzák a tenyerükön a másikat, akkor elveszíthetik őt és teljesen figyelmen kívül hagyják a saját igényeiket.

Elengedhetetlen feltétele egy egészséges kapcsolatnak, hogy mindkét fél tisztában legyen a saját értékeivel és hidd el, Te is vonzóbb leszel a partnered szemében, ha ezt szem előtt tartod.

Te kivel randiznál szívesebben?

Egy olyan emberrel, aki nincs tisztában a saját értékeivel, ezért könnyen manipulálható, vagy egy olyan fiúval/lánnyal, aki izgalmas és kihívást jelent számodra?

Egyes emberek szeretnek uralkodni a választottjukon, és ebbe idővel rendszerint bele is unnak.

Ezek a kapcsolatok sosem tartanak sokáig, ezért szépen kérünk, ne hagyd magad manipulálni.

 

Kommunikálj!

Szent meggyőződésünk, hogy nincs eléggé értékelve a világban a megfelelő kommunikáció. Amikor az emberek a párkapcsolatukban tapasztalt problémákról beszélnek, általában olyan dolgokat említenek, mint például a kevés szex, a hazugságok és a kielégítetlen érzelmi szükségletek.

Elismerjük, hogy ezek a dolgok megtudnak mérgezni egy kapcsolatot, de a kommunikáció hiányát sokkal ártalmasabbnak tartjuk ezeknél.

Ha képes vagy megfelelően kommunikálni, akkor mindenféle fizikai problémát megtudsz oldani a szerelmeddel, amivel csak szembenéztek.

Azok a párok, akik képesek hatékonyan és érdemlegesen kommunikálni egymással, könnyebben értik és érzik meg a másik szükségleteit. És ugye ebben az esetben a hazugságok teljesen szükségtelenné válnak. Jól hangzik, nem igaz?

A jó kommunikációs készség azonban önmagában édeskevés, ezért szükség van még egy adalékra, amit a legtöbben nagyon nehezen tudnak felmutatni.

 

Ne félj fülig szerelmesnek lenni

Sokaknak ismerős lehet az a típusú ember, aki bár kapcsolatban van, de utálja a Valentin-napot.

Nem kell atomtudósnak lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, az ilyen emberek lennének a legjobban megsértődve, ha a párjuk megfeledkezne róluk február 14-én.

Mindenki odavan a románcokért. Ez már csak így működik. Aki nem szereti a romantikus filmek végén a happy endet, az hazudik. Igen, visszaszerezte a szerelmét, szuper.

Ami a filmekből általában kimarad, az az, hogy ez általában csak a fizikai értelemben történik meg, de a bizalom, az igaz szerelem sokszor nem része a boldog befejezésnek.

Ez azért is probléma, mert titkon arra vágyunk, hogy a visszaszerző projekt végeztével jobban alakuljanak a dolgok, mint azelőtt.

Ha felmész a Youtube-ra és rákeresel a lánykérés szóra, videók tömkelege hulik az öledbe. Sokukat több, mint 9 millióan is megnézték és nem, nemcsak nők.

Találsz köztük mindenfélét a viccestől a bizarrig, de a legnézettebbek mindig azok, amik az érzelmek húrjait pengetik.

Ha hiszitek, ha nem, sokat lehet tanulni ezekből a videókból. Lehet, hogy most hitetlenkedve olvasod ezeket a sorokat, de azért olyan tanulságosak ezek a lánykérések, mert megmutatják, hogy mindkét nem számára milyen fontosak a meghitt, romantikus pillanatok.

Ha valamit átültethetsz belőlük a saját kapcsolatodba az a meghittség és az érzés, hogy fölösleges félni a nagy érzelmektől. Semmi szégyellnivaló nincs bennük.

Az emberek túlságosan félnek kimutatni a valódi érzelmeiket – főleg az urak – mások előtt, pedig ez butaság.

Van egy kihívásunk számodra:

Azt akarjuk, hogy tegyél valami iszonyatosan romantikusat a párodért, amit soha nem felejt el az életben. Okozz neki olyan örömöt, hogy ha a halálos ágyán lepereg előtte élete filmje, akkor eszébe jusson ez a pillanat.

Tedd lehetetlenné mások számára, hogy valaha, akár csak próbálkozás szintjén is felülmúlják ezt a gesztust.

Tedd ezt meg, érte és ő újra neked adja a szívét.