Hogyan szerezd vissza a volt párodat

Szerző: | dec 21, 2017 | Nezaradené | 12 hozzászólás

 

Nem tudom garantálni neked, hogy sikerül visszaszerezni a volt párodat.

Talán felkavaró ezt olvasni, de ez az igazság.

Egy másik önálló emberi lényről beszélünk, és akármennyire is szeretnék segíteni neked, egyelőre még nincsenek meg azok az emberfeletti képességeim, hogy rávehessem őt ilyesmire.

Komolyra fordítva a szót, ha láttál már olyan könyvet, terméket vagy cikket, ami 100%-ra garantálta, hogy segít neked visszaszerezni az exedet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el azon, hogy éppen ki akarják használni az elkeseredettségedet.

Az ilyen címek pont arra jók, hogy elhitessenek valami olyasmit veled, amire most mindennél jobban vágysz, és hogy pénzt adj ki olyasmiért, ami egyébként egyáltalán nem biztos, hogy segíteni fog.

Ez a cikk mélyrehatóan részletezi, hogy mihez kell kezdened egy szakítás után, segítséget nyújt ahhoz, hogy esetlegesen visszaszerezd a volt párodat, és közben még önmagadat is jobban megismerheted.

A következő dolgokkal fogunk foglalkozni:

  • Zéró kontakt szabály
  • Hogyan növelheted az önbizalmad
  • Mit tegyél és mit ne tegyél
  • A szakítás okai és hogy miért szeretnél ismét vele lenni
  • Milyen célokat tűzz ki magad elé
  • Hogyan lépj ismét kapcsolatba vele
  • Kapcsolat szakítás után

 

De mielőtt belekezdek…

Valószínűleg útmutatást keresel, hogy hogyan tudnád az exed visszaszerezni. Lépésről, lépésre.

Ez egy hosszú folyamat, amely stratégiai gondolkodást, megfelelő tervezést, és bevallom, még egy kis szerencsét is kíván. Olyan összetett, hogy egyetlen cikkben leírni szó szerint lehetetlen.

Kattints az alábbi linkre a konkrét útmutatómhoz, amelyben mindent megtalálsz amire szükséged van ahhoz, hogy az Exed visszaszerezd.

 

 

A zéró kontakt szabály

Mielőtt belekezdenénk a lelkizésbe vagy egyéb komolyabb stratégiák megvitatásába, az első és legfontosabb, hogy alkalmazd a zéró kontakt szabályt.

A zéró kontakt szabály azt jelenti, hogy zéró üzenet, zéró telefon, és nem is leskelődhetsz az exed után a közösségi médiákon egy teljes hónapig.

Ez a 30 nap alapvetűen arról szól, hogy teljesen kizárd őt az életedből.

Ha nem hiszel ebben a szabályban, akkor a saját érdekedben jobb, ha elkezded. Rengeteg időt töltöttem kutatokással, mielőtt megírtam ezt a cikket, és az összes megbízható forrásom ezt a stratégiát ajánlotta.

Mondom megint: minden ember, akit megkérdeztem, kivétel nélkül a zéró kontakt szabályt ajánlotta!

Két okból fontos betartani:

2. Közvetlenül a szakítás után vagy az érzelmi csúcsponton. És nem, ez nem a jófajta érzelmi csúcspont, hanem épp ellenkezőleg: harag, gyűlölet, elkeseredettség, tulajdonképpen minden, amiról Yoda a Csillagok Háborújából azt tanácsolta, hogy messziről kerüld.

A zéró kontakt szabály megadja neked a lehetőséget arra, hogy dolgozz magadon, megnyugodj, és ez az idő is segít majd, hogy racionálisan gondolkodj az érzelmek helyett.

2. Az exed valószínűleg végig azon gondolkodik majd, hogy miért nem keresed, sőt, az is előfordulhat, hogy hiányozni fogsz neki.

 

Speciális esetek, amikor meg kell szegni a zéró kontakt szabályt

Vannak olyan esetek, amikor kénytelen vagy találkozni az exeddel, hacsak nem akarsz bunkónak látszani.

Ezek azok a különleges esetek, amikor nem kerülheted el, és arra is tanácsot adunk, hogy hogyan viselkedj:

Ha együtt laktok-  A célod, hogy udvarias lakótárs légy. Minden interakció legyen rövid, kellemes és célratörő. Légy olyan pozitív, amennyire csak lehetséges.

Ha vannak közös gyerekek-  Ebben az esetben az a legrosszabb, ha egy komplett idiótaként viselkedsz. Csak a legfontosabbakról beszéljetek, minden interakció legyen rövid, egyszerű és pozitív.

Mit tegyél a zéró kontakt időszak alatt

Ez egy különösen fontos rész.

Ne feledd, 30 napig nem léphetsz kapcsolatba az exeddel, de ez nem jelenti azt, hogy mást nem csinálhatsz.

Ez az időszak tökéletes arra, hogy dolgozz az új célodon, ami nem más, mint egy új, a réginél sokkal jobb kapcsolat. Itt az alkalom, hogy az egyetlen olyan dologra koncentrálj, ami felett van kontrollod: ez pedig nem más, mint önmagad!

Emlékeztető a zéró kontakt szabályairól

 • zéró üzenet, telefon, email, facebook, vagy egyéb kapcsolat
 • tanácsos, hogy egyáltalán ne is foglalkozz azzal, hogy mi történik az ő életében
 • ha az exed hív, ír, közösségi médiákon keres, stb., akkor nem szabad válaszolnod
 • ne hallgass arra, amit az exed mond rólad (még akkor sem, ha bántó dolgokat mond)
 • ha megszeged a szabályokat a 30 nap letelte előtt, akkor újrakezdődik a visszaszámlálás

Mi az, amit mindenképpen kerülj el a zéró kontakt időszak alatt

 • egész nap alszol, mert szörnyen érzed magad
 • soha nem mozdulsz ki otthonról
 • túl sokat iszol (alkoholt!)
 • mindenkinek csak a szakításról beszélsz
 • hatalmas döntéseket hozol az életeddel kapcsolatban
 • mindig beteget jelentesz a munkahelyeden

Oké, tehát ezek voltak a legfontosabb dolgok, amiket mindenképpen el kell kerülnöd. Most pedig nézzük az izgalmasabb részét a dolognak.

Végre eljutottunk ugyanis odáig, hogy olyan konkrét lépésekről beszéljünk, ami segíthet visszaszerezni az exedet.

Egyelőre apró lépésekről van szó, de a legfontosabb az, hogy a megfelelő irányba haladunk.

A legfontosabb dolog a zéró kontakt időszakával kapcsolatban az, hogy arra használod ezt az időt, hogy a legjobbat hozd ki önmagadból.

100% annak az esélye, hogy a volt párod kíváncsi lesz arra, hogyan viseled a szakítást, és képzeld el milyen meglepetés éri majd, ha az önsajnálatban fuldokló kétségbeesett ember helyett azt látja, hogy aktívan, jókedvűen és energikusan éled az életed!

 

Fizikai változások

A legfontosabb az, hogy olyan kirobbanó fizikai formába kell hoznod magad, amilyet még nem látott a világ.

Képzeld el, hogy mi ketten együtt voltunk, de valamin nagyon összevesztünk és végül szakítottunk. Ezt követően egy teljes hónapig nem láttalak, sők még csak kapcsolatba sem tudtam lépni veled (zéró kontakt!), és aztán egyik nap összefutunk a boltban.

Az első, ami szembetűnik majd az az lesz, hogy vajon milyen döntéseket hoztál a szakítás utáni 30 napban. Ha csak sajnáltattad magad és a kanapén ültél egész nap édességet tömve magadba, akkor valószínűleg ez meg is látszik majd rajtad.

Viszont ha önmagad fejlesztésével töltötted ezt az időt, fizikai és mentális értelemben egyaránt, akkor valószínűleg az lesz az első gondolatom, hogy sokkal jobban nézel ki, mint amire emlékeztem!

És hogy miért hozom fel ezt a példát? Azért, mert ez konkrétan megtörtént velem. Miután szakítottam a volt párommal, nem láttam egy jó ideig.

Utána teljesen véletlenül összefutottunk egy kávézóban, és nem csak hogy kellemesen elbeszélgettünk, de alig bírtam levenni róla a szememet.

Olyannyira jól nézett ki, hogy egyszerűen nem értettem, hogyan tudtam bármikor is elengedni.

Változtasd meg a frizurád-  Bevallom, nem vagyok szakértő, de egy új frizura teljesen új külsőt varázsolhat neked. A hozzáértők mind ezt javasolják, és ki vagyok én, hogy ellenkezzek.

Hozd magad formába- Ezzel nem is lehet vitába szállni. Ez különösen igaz akkor, ha felszedtél magadra pár kilót. Ha pedig eddig is rendszeresen edzettél, akkor ne hagyd, hogy a szakítás változtasson ezen a jó szokásodon.

Étkezz egészségesen-  Ez egy másik módja annak, hogy odafigyelj kicsit magadra, jobban érezd magad, és ne csak édességet egyél egész nap.

Öltözz ízlésesen-  Ezennel engedélyt adok arra, hogy elmenj vásárolni! Ráérsz majd később megköszönni, amikor már visszaszerezted a kedvesedet.

Hozd formába a mosolyodat-  Nem, most nem arra gondolok, hogy mosolyogj többet, bár az is egy jó ötlet. Most arra célzok inkább, hogy szó szerint hozd formába a mosolyodat, vagyis ha vannak rossz fogaid, akkor menj el egy fogorvoshoz, hogy ismét ragyogó mosolyod legyen.

Szabadulj meg a bőrproblémáktól-  Ha van valamilyen bőrproblémád, akkor ez egy ideális időszak lehet arra, hogy kezeltesd.

Tudom, hogy elég kényes és kellemetlen téma, de muszáj lépni, hiszen ez nagyban befolyásolhatja a magabiztosságodat is.

 

Mentális változások

Most, hogy már tudod milyen fizikai változásokat kell eszközölnöd, beszéljünk egy kicsit nehezebb témáról: a mentális változásról. Az egyik legnagyobb előnye a zéró kontakt időszaknak, hogy lehetőséged adódik arra, hogy lenyugodj kissé a szakítás okozta érzelmi vihar után.

Ez a rész arról szól majd, hogy hogyan gyógyulhatsz fel érzelmileg a szakításból. De ne szaladjunk annyira előre, hiszen addig még van egy pár tennivaló.

Koncentrálj a munkádra-  Ez egy jó módja annak, hogy eltereld a figyelmedet a szakításról. Légy azonban óvatos, hiszen az sem jó, ha teljesen a munkádba temetkezel, és megfeledkezel a célodról. Ne feledd, hogy most csak annyi a célod ezzel, hogy ne gondolj folyamatosan az exedre.

Térj vissza egy régi hobbihoz-  Ezt nem is kell nagyon magyarázni. Ha volt bármi olyasmi, amit nagyon szerettél csinálni (tenisz, golf, puzzle, túrázás, fényképezés, zene, stb.), akkor kezd el újra.

Tisztítsd meg az elméd-  Néha semmi másra nem tudsz gondolni, csak a volt párodra, és a szakítás minden részlete ott cikkázik a fejedben. Mivel 30 napig nem léphetsz kapcsolatba vele, ezért tanácsos lehet megtalálni annak a módját, hogy kiadd magadból a felgyülemlett feszültséget.

Érezd jól magad-  Ha a barátaid elhívnak egy buliba, akkor én azt tanácsolom, hogy mindenképpen menj el velük. Tény, hogy az idő fogja begyógyítani a sebeidet, de a második legjobb dolog az, ha közben jól érzed magad.

Találkozz a barátaiddal- A barátok a legjobbak. Elmondhatsz nekik bármit, és ők meghallgatnak. A nehéz időkben számíthatsz rájuk, azonban légy óvatos, és ne hagyd, hogy rábeszéljenek a zéró kontakt szabályainak felrúgására.

 

Mi az, amit mindenképpen kerülj el

Ez a rész szintén nagyon fontos. Megpróbálom a lehető legjobban elmagyarázni, hogy mik azok a viselkedésformák, amelyeket mindenképpen el kell kerülnöd, ha vissza akarod szerezni az exedet.

Mielőtt fejest ugranánk a dolgokba, fontos elmondanom, hogy ha esetleg elkövetted bármelyik „bűnt” az itt felsoroltak közül, akkor sem kell kétségbeesned, de előfordulhat, hogy egy kis plusz munkára lesz szükség.

 

Tiltott viselkedés 1- Ne légy idegesítő!

Az egyik legnagyobb hiba, amit emberek elkövetnek, amikor megpróbálják visszaszerezni a párjukat az az, hogy nem értik meg, mi az elég.

A legfontosabb az, hogy egy magabiztos ember benyomását keltsd.

Semmi nem teszi tönkre úgy ezt az illúziót, mint az, ha folyamatosan keresed az exedet, és túlságosan elérhető vagy.

Tudod, mi a rosszabb ennél?

Ha folyamatosan egy olyan embert hívogatsz, aki nem akar beszélni veled. És honnan tudhatod, hogy nem akar beszélni veled? Onnan, hogy nem veszi fel a telefont!

Semmi nem árulkodik olyan egyértelműen a bizonytalanságodról, mint az, ha egyfolytában kétségbeesetten keresed a másikat.

 

Tiltott viselkedés 2- Ne légy nyomulós!

Hallottad már azt a mondást, hogy minél jobban nyomulsz, annál kevésbé találnak vonzónak? Ne érts félre, van egy szint, ameddig még elfogadható a nyomulás, de egy bizonyos szint után bizonytalanságról árulkodik.

Fontos, hogy mindig a másik tudtára add, hogy fontos neked, vonzónak találod, és vele akarsz lenni. Nagyon könnyű azonban túlzásba esni, és hirtelen a bizonytalanság látszatát is keltheted vele.

Képzeld el azt, hogy a párod szeret másokkal is időt tölteni, elmenni szórakozni, stb. Te azonban ettől nagyon ideges leszel, úgy érzed, hogy te nem vagy elég számára, és óriási balhét csapsz amiatt, mert mással is időt tölt.

Bár lehet, hogy ezt nem neveznéd a klasszikus nyomulásnak, de én most azt a féltékeny ragaszkodást próbálom kifejezni, ami olyan könnyen tönkreteheti a kapcsolatokat.

A bizonytalanság és a féltékeny ragaszkodás határozottan nem lesz segítségedre abban, hogy visszaszerezd az exedet.

 

Miért szakítottatok?

A szakítás okát tudni azért fontos, mert ebből megértheted, hogy mi romlott el, és így a jövőben esélyed lehet kijavítani azt.

Ő szakított veled?

Szörnyű érzés, amikor szakítanak veled. Együttérzek veled, és nem kell aggódnod, mert meg fogjuk vizsgálni közelebbről a szakítás körülményeit, és azt is kitaláljuk, hogy hogyan tovább. Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a szakítás valódi oka nem mindig az, mint ami szakításkor elhangzik. Lehet, hogy kicsit lelketlenül hangzik mindez, de muszáj lesz teljesen őszintének lenned önmagaddal, és olyan dolgokat is meg kell látnod, ami eddig talán túlságosan fájdalmas volt.

 

Nézzük a szakítások leggyakoribb okait:

A párod már nem talált vonzónak:

Tudom, hogy talán ezt a legrosszabb hallani, de ez egy valódi ok lehet. Sokan találkoznak azzal a jelenséggel, hogy összejönnek valakivel, aki a kapcsolat kényelmében már nem figyel oda magára annyira, és egyszerűen nem néz ki olyan jól, mint a kapcsolat kezdetekor.

Lehet, hogy egy kis extra munkát igényel majd ezen javítani, de gondolj bele abba, hogy a fizikai megjelenéseden alakítani sokkal egyszerűbb, mint a személyiségeden.

A párod megunt:

Ez egy másik gyakori ok. Sajnos ez sokkal inkább az ő jelleméről árulkodik (hacsak nem vagy tényleg unalmas, de azt kétlem), mintsem arról, hogy te elrontottál volna valamit. Szerencsére ezen is könnyű változtatni.

A párod érzelmi és szexuális igényeit már nem tudtad kielégíteni:

Nagyon gyakran ez történik a kapcsolatokban, és fogalmad sincs róla. Nagyon nehezen mondunk el egymásnak ilyesmit, és sajnos erre a kapcsolat is rámehet. Nem akarnak megbántani, ezért kitalálnak valami semmitmondó indokot, és inkább szakítanak veled. Szerencsére itt sincs ok az aggodalomra, ezen könnyű segíteni!

A párod nem tudja, mit akar:

Ebben az esetben jön képbe a klasszikus mondat: „ez nem a te hibád, hanem az enyém”. Ebből már egy kicsit nehezebb visszajönni, de mégsem lehetetlen, főleg, ha tudod a módját!

Megcsalás:

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit kapok, az az, hogy „hogyan szerezzem vissza az exemet, ha megcsalt/megcsaltam?”. Az első és legfontosabb, amit itt meg kell értened, az az, hogy a férfiak és a nők különböző okokból lépnek félre.

A férfiak azért csalják meg a párjukat, mert szexuális izgalomra vágynak, a nők pedig azért, mert úgy érzik, nincsenek megbecsülve a kapcsolatban, vagy egyéb érzelmi ok van a háttérben.

Nagyon gyakran megtörténik az is, hogy akkor döbbennek rá arra, hogy milyen hibát követtek el és mit veszítettek veled, amikor már az új kiszemelttel élnek egy lapos kapcsolatban.

(Természetesen ha fizikailag vagy érzelmileg bántalmazva voltál , akkor SOHA ne menj vissza az exedhez.)

Te szakítottál vele?

Egy hatalmas félreértés, hogy sokkal könnyebb visszaszerezni úgy a volt párodat, ha te szakítottál vele. Ez egészen egyszerűen NEM IGAZ. Hidd el, nagyon sok munka van előtted, talán még annál is több, mint ami a többiekre vár.

Nézzük a szakítások leggyakoribb okait a másik oldalról:

Azt gondoltad, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, és hogy mással jobban járnál:

Mindenki azt hiszi, hogy sokkal jobb lenne egy másik kapcsolatban, egészen addig, amíg meg nem tapasztalja, hogy ez egyáltalán nincs így, és igazából a kapcsolata nem is volt olyan rossz.

Hibásan azt gondoltad, hogy a volt párod hazudott vagy megcsalt:

Gyanakodtál valami miatt, de aztán kiderült, hogy semmi okod nem volt rá. Ez elég rossz helyzetbe hoz, mégpedig a következők miatt: először a párod mostantól mindig attól fog tartani, hogy akárhányszor el szeretne menni valahová, mindig szembesülnie kell majd a haragoddal.

Másodszor pedig olyan érzést keltesz benne, mintha nem lenne méltó a bizalmadra. Szerencsére ezen is dolgozhatsz, és bebizonyíthatod neki, hogy már nem vagy az az ember, aki gyanakodva figyeli minden léptét.

A volt párod megcsalt:

Őszintén szólva ezzel kapcsolatban nehéz tanácsot adni. Te hűséges voltál, ő pedig nem. Talán érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon érdemes-e egyáltalán egy ilyen emberrel együtt lenni.

Személy szerint én soha nem tolerálnám, és nem hiszem, hogy képes lennék egykönnyen megbocsátani. De ez csak az én véleményem, neked azt kell tenni, amit helyesnek tartasz.

Már nem találtad vonzónak:

Kissé elhanyagolták magukat, igaz? Esetleg túlságosan megszokottá vált az egész, és már semmi izgalom nem volt a kapcsolatban.

Gondold végig alaposan, hogy együtt akarsz-e még lenni ezzel az emberrel, és csak azután olvass tovább, hogy döntöttél.

Összevesztetek, utána pedig szakítottatok:

Nemrégen randiztam valakivel, és úgy tűnt, mintha a legapróbb dolgokon is képesek lettünk volna vérre menő csatákat vívni.

Szeretem azt gondolni magamról, hogy egy elég nyugodt ember vagyok, de valamilyen okból kifolyólag a volt párommal egyfolytában csak veszekedtünk. A legmegbízhatóbb emberhez fordultam, aki nem más, mint az édesapám. Ő elmagyarázta, hogy egy kapcsolat olyan, mint egy bankszámla.

Minden alkalommal, amikor valami pozitív tapasztalatok van együtt, akkor pénz kerül a bankszámlára. Azonban minden alkalommal, ha veszekedtek, vagy egyéb negatív dolgot tapasztaltok közösen, akkor pénzt vesztek le a számláról.

A lényeg pedig az, hogy mindig legyen pénz a számlán, hiszen ha mínuszba kerülsz, akkor akár meg is szűnhet a számla.

Határozd meg a célodat!

Ahhoz, hogy visszaszerezhesd a volt párodat, az első és legfontosabb teendő az, hogy egy új mentális állapotba kell kerülnöd.

Valamikor régen együtt voltál ezzel az emberrel. Lehet, hogy komoly volt a kapcsolat, lehet, hogy nem, de a lényeg, hogy el kell fogadnod azt, hogy ez már elmúlt.

A régi kapcsolatod halott. És nem csak, hogy el kell fogadnod, de akarnod is kell azt. Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy ott akarják folytatni, ahol abbahagyták, és ez nagyon gyakran problémákhoz vezet.

De miért is akarnád ezt tenni? A régi kapcsolat tele volt problémákkal, veszekedéssel és végül szakítottatok is, nem igaz?

Az első dolgod, hogy halottnak tekintsd az egészet, és ne is próbáld feléleszteni azt hamvaiból.

A fő célodnak most annak kell lennie, hogy egy olyan kapcsolatot alakíts ki az exeddel, ami nem csak új, de sokkal jobb is, mint a régi volt.

Én azért vagyok itt, hogy segíteni tudjak azoknak, akik hosszútávú kapcsolatban szeretnének élni a volt párjukkal.

Talán naívnak hangzik, de személy szerint nagyon kedvelem azokat az embereket, akik bármit hajlandóak megtenni azért, hogy jóvá tegyék a múlt hibáit és örökké együtt legyenek a párjukkal.

Ők azok az emberek, akik keményen dolgoznak majd azon, hogy egy ÚJ és JOBB kapcsolatot alakítsanak ki a volt párjukkal.

A lényeg tehát az, hogy szeretném, hogy megértsd, hogy a régi kapcsolatodnak teljesen vége. Itt az ideje, hogy eltemesd a múltat, és mostantól azon dolgozz, hogy egy sokkal jobb és erősebb új kapcsolatot építs ki a pároddal.

Miért akarod visszaszerezni a volt párodat?

Ahogyan azt már említettem korábban is, őszintén szeretek segíteni mindazoknak, akik szeretnék visszaszerezni a volt párjukat.

Azonban eddig még nem említettem azt, hogy sajnos elég sok olyan emberrel találkoztam, akiknek nincs semmilyen elfogadható okuk arra, hogy ismét együtt legyenek az exükkel.

Általános szabály, hogy legyen elfogadható és hihető indokod arra vonatkozóan, hogy miért akarsz ismét együtt lenni az exeddel.

Lássunk néhány olyan indokot, ami NEM ELFOGADHATÓ:

 • Nem tudsz nélküle élni
 • Ő a mindened
 • Nála jobbat soha nem találsz
 • Egyedül boldogtalan vagy
 • Legközelebb más lesz

Hangsúlyozom, ezek az indokok egyszerűen elfogadhatatlanok.

Az az igazság, hogy tökéletesen meglennél a másik nélkül nélkül, és ha csak ezek a gondolatok cikáznak az agyadban, akkor lehet, hogy jobb is lenne, ha egyedül lennél egy kicsit.

Lássunk néhány ELFOGADHATÓ indokot:

 • Elsiettétek a szakítást
 • Volt egy hatalmas vitátok, és utána szakítottatok
 • Szinte mindig boldog voltál a kapcsolat alatt
 • Mindketten ugyanazt akarjátok az életben

Hogyan segíthetnek mások abban, hogy visszaszerezd az exedet

Úgy gondoltam, hogy ez a téma is megér egy kis figyelmet, úgyhogy vágjunk is bele. Azt tanácsolom, hogy a zéró kontakt időszak alatt menj el randizni…egy teljesen új emberrel. Így van, jól látod, azt akarom, hogy menj el randizni valakivel, aki nem a volt párod.

Talán kicsit bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy ez vajon jó ötlet-e, de hidd el nekem, hogy ez az egyik legjobb dolog, amit tehetsz, és el is mondom, miért:

Azt jelzi, hogy továbbléptél– Furcsa módon szeretnéd, ha a volt párod tudná, hogy randizol valakivel. Öntudatosnak és erősnek tűnsz ezáltal, ami nagyon vonzó.

Növeli a magabiztosságodat– A randizás segíthet abban is, hogy kicsit magabiztosabbnak érezd magad. Tudni, hogy valaki vonzónak talál, egy nagyon jó érzés. Arról már nem is beszélve, hogy a maga a randi is egy nagyon kellemes élmény lehet egy új emberrel.

Eltereli a figyelmedet (valószínűleg)– Minél inkább lefoglalod a gondolataidat, annál kevesebb idő marad arra, hogy egyfolytában a szakításon gondolkodj.

Ahelyett, hogy önsajnálatba és depresszióba süllyednél, sokkal konstruktívabb kimozdulni, és a végén még jól is érzed majd magad.

Segít leküzdeni a félelmeket– Ha már régen nem randiztál, esetleg sokáig éltél párkapcsolatban, akkor ijesztő lehet új emberekkel találkozni.

Egyáltalán nem kell emiatt aggódnod. Csak fókuszálj arra, hogy új emberekkel ismerkedhetsz meg, és akár még új barátokat is szerezhetsz.

Van még esélyed visszaszerezni Őt?

VTudd meg 2 perc alatt…