Nagyon fájdalmas lehet végignézni, amikor a volt barátod, – akihez még mindig gyengéd érzelmek fűznek -, látszólag minden nehézség nélkül továbblép és máris új barátnője van. Rengeteg nő ezen a ponton minden reményt elveszít arra, hogy valaha visszaszerezze a volt párját. Mások dühösek lesznek, és azonnal azt keresik, hol tudnának viszályt szítani. Nagyon ritkán találkozol olyan nővel, aki ilyenkor a legokosabbat teszi, vagyis bízva saját magában eltökéli, hogy neki mégis sikerülni fog. Ez az oldal pedig pontosan azoknak a nőknek szól, akik annak ellenére, hogy minden ellenük szól, eldöntik, hogy minden megtesznek a sikerért!

Ne feledd a legfontosabb dolgot

Mielőtt bármilyen komolyabb lépést teszel annak érdekében, hogy visszaszerezd a volt barátodat, nagyon fontos, hogy alkalmazd a zéró kontakt szabályt. Most nem fogok ebbe részletesen belemenni, hiszen korábban már írtam róla egy cikket. Ha azt nem is olvasod el, akkor legalább tekints végig ezen a rövid összefoglalón:

A zéró kontakt szabály fő pontjai

  • Zéró kontakt a volt barátoddal 30 napon keresztül
  • Zéró üzenet, telefon, email, levél, facebook vagy egyéb közösségi média
  • A 30 nap alatt önmagadra figyelsz, és mentálisan és fizikailag egyaránt a fejlődéseden dolgozol

Talán megfogalmazódik benned, hogy miért olyan fontos a zéró kontakt szabályt alkalmazni, hiszen ez a cikk most egy olyan különleges helyzetről szól, amikor is a volt barátodnak már új barátnője van, ennek ellenére te mégis szeretnéd visszaszerezni. Nos, a zéró kontakt ebben a helyzetben egyenesen létfontosságú! Az, hogy a volt barátodnak már új barátnője van, teljesen összetörheti a szívedet és elhiszem, hogy mindenáron kapcsolatba akarsz lépni vele, de hidd el, hogy abból most semmi jó nem sülne ki.

De mielőtt belekezdek…

Valószínűleg útmutatást keresel, hogy hogyan tudnád az exed visszaszerezni. Lépésről, lépésre.

Ez egy hosszú folyamat, amely stratégiai gondolkodást, megfelelő tervezést, és bevallom, még egy kis szerencsét is kíván. Olyan összetett, hogy egyetlen cikkben leírni szó szerint lehetetlen.

Kattints az alábbi linkre a konkrét útmutatómhoz, amelyben mindent megtalálsz amire szükséged van ahhoz, hogy az Exed visszaszerezd.

 

 

Hogyan találkozott az új barátnőjével?

(Fontos: Megfogadtam magamnak, hogy ezt az oldalt csakis arra fogom használni, hogy őszintén segíteni tudjak embereknek. Bár ez a rész nem feltétlenül arról szól, hogy hogyan szerezd vissza a volt barátodat, de mégis fontosnak tartottam mindezt leírni. Ez ugyanis arról szól most, hogy ha lehet, akkor megakadályozzalak abban, hogy elkövess egy hatalmas hibát, és olyan férfival akarj ismét kapcsolatot, aki csak fájdalmat okoz majd neked.)

Akár hiszed, akár nem, nagyon fontos szempont, hogy a volt barátod hogyan találkozott az új barátnőjével. Most három helyzetet fogunk elemezni, amiből kettő olyan pasikról szól, akikkel nyugodtan összejöhetsz ismét, egy pedig olyanról, akit szerintem messziről kerülnöd kell. Lássuk, mire gondolok:

  1. Szakítottál a volt barátoddal, de később rájöttél, hogy mégis szeretnéd őt visszakapni, azonban időközben új barátnője lett. Ebben a helyzetben szabad utat engedek, hogy megpróbáld őt visszaszerezni.
  2. Ő szakított veled, majd találkozott egy másik lánnyal. Ez szintén egy olyan helyzet, ami gyakran előfordul, és amiben nyugodtan próbálkozhatsz azzal, hogy visszaszerezd őt.
  3. Elhagyott egy másik lányért. Vagy megcsalt, vagy egyszerűen csak beleszeretett valaki másba. Hölgyeim, ezen a ponton kíméletlenül őszintének kell lennem: ez nem az a férfi, aki bizalmat érdemel. Nyilván megpróbálhatod őt visszaszerezni, de akkor be kell bizonyítania, hogy megbízható.

 

4 fontos tény arról, hogy hogyan tudod visszaszerezni a volt barátodat, akinek már új barátnője van

Ebben a részben azzal foglalkozunk, hogy melyek a legfontosabb lépések ahhoz, hogy visszaszerezd a volt pasidat, akinek már új kapcsolata van. Az igazat megvallva kissé hátrányban vagy, hiszen ő már túllépett a kapcsolatotokon. Vagy mégsem? Nézzük, mire gondolok:

  1. A zéró kontakt kötelező! Nemcsak hogy szigorúan be kell tartanod a szabályt, de nagyon erősnek kell lenned végig. Ha dühösen elkezdesz írogatni neki az új barátnőjéről, akkor az nem fog valami jó fényben feltüntetni előtte. Ehelyett nyugodj meg és ne aggódj, hiszen eljön még a te időd!
  2. Nem mindig könnyű beleszokni egy új kapcsolatba, különösen ha épp végetért egy komoly kapcsolatod. Könnyen megeshet, hogy a volt barátod kissé kényelmetlenül érzi magát az új kapcsolatában. Ez sokakkal megesik eleinte. Sőt, nagyon gyakori, hogy az emberek a szakítás után azonnal beleugranak az első szembejövő kapcsolatba, hogy így tompítsák a fájdalmat…és ezzel elérkeztünk a következő pontra!
  3. Az ilyen hirtelen kapcsolatok általában a szakítás utáni időszakban történnek. A te legnagyobb szerencsédre ezek nagyon rövid életűek, sőt, a statisztikák szerint az ilyen kapcsolatok 90%-a biztos halálra van ítélve. Ez neked kedvez, úgyhogy csak maradj végig nyugodt, miközben ő az új kapcsolatával próbálkozik. Ne feledd, hogy nem szabad hibákat elkövetned, ugyanis ez nagyban rontja az esélyeidet!
  4. Nagyon valószínű, hogy minél több idő telik el a szakítás óta, annál nagyobb nosztalgiával gondol majd rád a volt barátod. Vagyis ahelyett, hogy a negatív élmények uralkodnának a tudatában (pl. veszekedések, egyet nem értés vagy bármi, ami magát a szakítást okozta), csak és kizárólag a szép dolgokra fog emlékezni. Ez pedig határozottan neked kedvez!

 

Hogyan birkózz meg a helyzettel

Gyakran embertpróbáló pillanatokat kell megélned, amikor vissza akarsz kapni valakit, aki látszólag már továbblépett. Ezt a részt azért írtam meg, hogy lehetőség szerint segítsek neked az érzelmeiddel való megbírkózásban. Ne gondold, csak azért, mert a volt barátodnak új barátnője van, neked már esélyed sincs nála. Néha előfordul a pasikkal, hogy találkozniuk kell valaki újjal, hogy rájöjjenek arra, mennyire jó volt a régi.

Koncentrálj magadra- Próbálj meg nem állandóan vele foglalkozni. Az ő tetteit nem irányíthatod, a sajátodat viszont igen. Menj el szórakozni és lazíts egy kicsit. Találkozz új emberekkel, szerezz új barátokat. Turbózd fel a társasági életedet és fókuszálj a legfontosabb dologra: saját magadra.

Nem a te hibád- Néha a nők azt gondolják, hogy a volt párjuk azért jött össze egy új nővel, mert ők nem tettek meg mindent, vagy mert valamit rosszul csináltak. A kapcsolatok sosem ennyire fekete-fehérek. Bármi is történjék, ne hagyd, hogy az exed ilyen mértékben hasson az érzelmeidre.

Fogadd el a fájdalmat- Nem vagy robot, így nem tudod kikapcsolni az érzelmeidet sem. Teljesen természetes, ha fájdalmat élsz meg a helyzet miatt, de arra figyelj oda, hogy ne vegye át az uralmat a mindennapjaid felett.

Vigyázz a „Azt akarom, ami nem lehet az enyém” szindrómával- Talán ennek a pontnak valahol az elején kellett volna lennie. Néha előfordul az emberekkel, hogy csak azért szeretnék visszakapni az új párjukat, mert látják, hogy az már valaki mással vannak. Ha te is egy ilyen helyzetben érzed magad, akkor nagyon óvatosnak kell lenned ezzel a programmal. Tanácsos lehet megállni egy pillanatra, és szigorú belső vizsgálódást folytatni arról, hogy miért is akarod visszaszerezni a volt barátodat.

Ne engedj a hasonlítgatás csábításának- Az emberi természet része, hogy azonnal összehasonlítja önmagát azzal, aki a helyébe lépett. Vajon jobban néz ki, mint te? Neked jobb természeted van? Akármi is legyen a hasonlítás tárgya, egyáltalán nem produktív. Csak ártasz magadnak ezzel a gondolkodásmóddal és abban sem segít, hogy visszaszerezd a volt barátodat.

Mit tehetsz azért, hogy nagyobb esélyed legyen a sikerre?

Egészen eddig a pontig ez a cikk arról szólt, hogy milyen személyes változtatásokat eszközölhetsz annak érdekében, hogy visszaszerezd a volt barátodat, aki már egy új kapcsolatban él. Oka van annak, hogy így építettem fel ezt az oldalt. Az igazság az, hogy egy bizonyos része a dolgoknak egyszerűen nincs a te irányításod alatt. Mondjuk ha képes vagy agykontrollt gyakorolni mások felett, akkor mindenképpen szólj, mert nekem is jól jönne az a tudás. Komolyra fordítva a szót, ebben a részben olyan dolgokat sorolok fel, amelyeket megtehetsz annak érdekében, hogy drasztikusan növeld az esélyét annak, hogy visszaszerezd a volt barátodat.

(Ne feledd, ezek csak azután lépnek érvénybe, miután már véget ért a 30 napos zéró kontakt időszak.)

Figyeld a baljós jeleket- Senki nem tökéletes, és ez különösen igaz a kapcsolatokra, hiszen mindegyikben vannak hullámvölgyek. Ha észereveszed, hogy problémái vannak az új barátnőjével, akkor légy támogató és emlékeztesd arra, hogy veled mennyivel jobb volt.

Lépj kapcsolatba vele üzeneten keresztül- Próbáld ki, hogy hogyan reagál az üzeneteidre. Egy csomó szabály vonatkozik erre, de ebbe most nem is mennék bele, hiszen már írtam erről bővebben egy másik cikkben.

Légy nagyon kedves hozzá és az új barátnőjéhez- Ha egyébként jól kijösztök egymással, és az üzenetekre is pozitívan reagált, akkor figyelj oda arra, hogy ne légy bántó az új barátnőjével szemben. Csábító lehet, de mindenképpen ellent kell állnod, ugyanis nem vetne rád jó fényt.