Szia,

A nevem Martin Klein, én vagyok a HogyanHoditsamVissza.com honlap szerzője, amely segít férfiaknak és nőknek egyaránt elvesztett kapcsolatuk visszaszerzésében.

Valószínűleg kíváncsi vagy, hogy ki vagyok, és hogy lehet-e bízni a tanácsomban.

Miért alakult ez az oldal?

Az elején ez az egész csak egy kis blogolásnak indult.  A blogomon megírtam az első cikkeimet ebben a témában, valamint megírtam az első kis e-könyvet azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell visszanyerni az exed. Ez volt az úgynevezett „Kapcsolat Restart” e-könyv.

Mivel a blogom olvasottsága növekedni kezdett, és sok volt a rendszeres látogató, rájöttem, hogy ez a téma rendkívül tág. Viszont az általános rövid tanácsoknál (amelyeket minden magazinban olvashatsz) részletesebb útmutatásra volt szükség tényleg jó tanácsokkal. Így született meg a 100 oldalas könyv amit említettem.

Azonban az idő elteltével egyre több visszajelzést kaptam a könyvemmel kapcsolatban és rengeteg tapasztalatot is gyűjtöttem, így már azt gondoltam, hogy sokkal részletesebb és célzott módszereket és tanácsokat kell adnom, ezért létrehoztam a Párkapcsolat Újrakezdés kurzust, amely konkrét, kézzelfogható teendőket is leír, helyzetek szerint lebontva.

Sokan automatikusan azt gondolják rólam, hogy szakértő vagyok. Őszintén szólva én ezt messze nem mondom és gondolom magamról, mivel nem tanultam pszichológiát, vagy más, más emberi viselkedéssel kapcsolatos tudományt az egyetemen.

Azonban a bennem rejlő empátia és érzelmi intelligencia miatt, valamint annak köszönhetően, hogy érdeklődöm az emberi kapcsolatok, gondolkodás és viselkedés tanulmányozásával kapcsolatban, tudtam, hogyan dolhozzak ki egy egyszerű és hatákony tanácsadást amely már többszáz párnak segített Magyarországon és Szlovákiában.

Ez a honlap egyszerűen összefoglalja ezeket a tippeket és stratégiákat mindenki számára könnyen érthető és alkalmazható formában.

Mert végül a cél úgyis az, hogy megkapd amit akarsz – egy szeretetteljes kapcsolatot, amelyben boldog és elégedett vagy.

Martin